Global privatlivs- og cookiepolitik for vores hjemmeside

Sidst opdateret: 20. februar 2020

Du bedes læse følgende nøje.

CBRE Group, Inc. anerkender sammen med dets datterselskaber (samlet benævnt "CBRE", "vi", "os" eller "vores") vigtigheden af at beskytte dine personoplysninger. Vores globale privatlivs- og cookiepolitik ("Politik") gælder for din brug af alle vores offentlige hjemmesider (samlet benævnt "Siden") samt dine erhvervsmæssige interaktioner med medarbejdere hos CBRE. Denne privatlivspolitik er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personoplysninger og dine valg, når du skal tage velinformerede beslutninger i forbindelse med brug af Siden. Vi beskriver også, hvordan du kan kontakte os om vores privatlivspraksis.

  1. Global privatlivspolitik for vores hjemmeside

    1. Din accept ved brug

    2. Den type oplysninger vi indsamler

    3. Sådan bruger vi dine oplysninger

    4. Oplysninger, som vi får om dig fra tredjeparter

    5. Tredjeparter, som vi deler dine personoplysninger med

    6. Internationale dataoverførsler

    7. Sikkerhed

    8. Så længe beholder vi dine personoplysninger

    9. Dine databeskyttelsesrettigheder

    10. Ændringer af denne politik

    11. Databeskyttelsesansvarlig

  2. Cookiepolitik – automatisk indsamling af oplysninger

    1. Vores brug af cookies

    2. Præstationssporing

    3. Administration af dine cookiepræferencer

  3. Kontakt os

  1. Global privatlivspolitik for vores hjemmeside

    1. Din accept ved brug

      Denne globale privatlivspolitik for vores hjemmeside beskriver, hvordan CBRE indsamler, bruger og offentliggør visse personoplysninger, som vi har indsamlet via denne hjemmeside. Vær opmærksom på, at i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lov, betyder din brug af denne hjemmeside, at du har forstået og accepter et betingelserne i denne globale privatlivspolitik for vores hjemmeside . Denne globale privatlivspolitik for vores hjemmeside er indarbejdet i, og er en del af, vores vilkår og betingelser, som generelt dækker din brug af webstedet.

    2. Den type oplysninger vi indsamler

      De typer personoplysninger, vi kan indsamle fra dig, eller som du kan vælge at give os, omfatter:

      • Kontaktoplysninger (såsom navn, post- eller e-mailadresse og telefonnummer)

      • I forbindelse med vores rekrutteringsaktiviteter; dine professionelle o plysninger (såsom dit navn, forretnings-e-mail, forretningstelefonnummer, forretningsadresse, land hvor du driver forretning, din branche, stilling eller rolle)

      • Kontooplysninger (såsom brugernavn eller adgangskode)

      • Kunderelationsdata (såsom forretningskontaktoplysninger, land hvor du driver forretning, din branche, stilling eller rolle, faglige interaktioner og forholdsdata, herunder dine primære CBRE-kontakter og din registrering af interaktioner med CBRE, dine kontaktpræferencer og oplysninger, som du giver os, som hjælper os med at tjene forretningsforholdet, såsom de typer investeringer, du er interesseret i)

      • Online identifikatorer (såsom din mobile enheds annonceringsidentifikator og geo-lokalitetsdata)

      • Oplysninger om din brug af vores hjemmesider. For yderligere oplysninger henvises der til vores Cookiepolitik

      Derudover indsamler vi følgende oplysninger om dig fra tredjeparter:

      • Dine interaktioner med os på sociale medier (f.eks. når du "synes godt om" et indlæg på sociale medieplatforme)

      • Tekniske oplysninger fra annoncer, som vi placerer på tredjepartshjemmesider (såsom din IP-adresse, browsertype og -version, enhedsidentifikatorer, placering og tidszoneindstilling)

    3. Sådan bruger vi dine oplysninger

      Kommunikation med dig – tilbud og tjenester, som du har udtrykt interesse for:

      Når du besøger eller udfører forretning på denne hjemmeside, kan det være påkrævet, at du tilmelder dig hos os - du kan også bliver bedt om, at give os personoplysninger og kontooplysninger. Når du giver os disse oplysninger, kan vi bruge sådanne oplysninger til at kontakte dig om de tilbud eller tjenester, du har udgivet interesse for. CBRE har en legitim forretningsmæssig interesse i at bruge de personoplysninger, som vi indsamler fra dig, til at levere sådanne anmodede tjenester. I de tilfælde hvor vi har bedt om dit samtykke, og du fortæller os, at du ikke ønsker, at vi bruger disse oplysninger som grundlag for yderligere kontakt med dig (ved at benytte vores afmeldelsesprocedure , som beskrevet nedenfor), respekterer vi dine ønsker.

      Kommunikation med dig – nyhedsbreve og markedsføringsformål:

      For at holde vores brugere informeret om vores seneste nyheder, produkter og tjenester kan vi sende e-mails og markedsføringskommunikation til den e-mailadresse du gav os, da du tilmeldte dig på vores hjemmeside eller anmodede om oplysninger fra os. CBRE overholder gældende love, når de anvender dine personoplysninger til dette formål, og når de har brug for dit samtykke hvor relevant (såsom i EU). Vær opmærksom på, at vi undertiden sender markedsføringskommunikation, der fremmer tredjepartsprodukter og -tjenester (f.eks. vores forretningspartneres) såvel som vores egne. Hvis du har valgt at tilmelde dig en af vores mailinglister, nyhedsbreve eller andre salgsfremmende tilbud og senere beslutter dig for, at du ikke længere ønsker at modtage sådanne nyhedsbreve eller salgsfremmende e-mails fra os, kan du afmelde abonnementet ved at følge instruktionerne, som du finder i alle e-mails fra os (eller bruge afmeldelsesproceduren som beskrevet nedenfor).

      Professionelle interaktioner med dig – Administration af kundeforhold:

      Vi kan bruge dine kunderelationsdata (indsamlet via et visitkort med en CBRE-medarbejder, eller når du f.eks. kommunikerer med en CBRE-medarbejder via telefon eller e-mail) til at levere tjenester, som du anmoder om, og administrere vores forhold til dig. Vi kan også bruge visse ikke-identificerende og indsamlede data om vores kunder til vores interne dataanalyseformål. CBRE har en legitim forretningsmæssig interesse i at bruge de personoplysninger, som vi indsamler fra dig, til at levere sådanne anmodede tjenester og for at kunne servicere vores kunder bedre. Med dit samtykke kan vi sende dig oplysninger eller tjenester eller en salgsfremmende karakter, som vi mener kan være relevant for dig.

      Anden brug:

      Vi kan også bruge de personoplysninger, vi får om dig, til følgende formål:

      • Drift, evaluering og forbedring af vores forretning (herunder udvikling af nye produkter og tjenester, styring af vores kommunikation, bestemmelse af effektiviteten og optimering af vores annoncering; analyse af vores produkter, tjenester, hjemmesider, mobilapplikationer og andre digitale aktiver, muliggørelse af funktionaliteten af ​​vores websteder og mobilapplikationer og andre digitale aktiver)

      • Udarbejdelse og udlevering af indsamlede datarapporter, som kan omfatte ikke-identificerende oplysninger

      • Håndhævelse af vores vilkår og betingelser eller andre juridiske rettigheder

      Vi kan også bruge oplysningerne på andre måder, som vi specifikt meddeler på indsamlingstidspunktet. Hvis du gør indsigelse mod, at vi bruger dine oplysninger på andre måder, du kan sende en e-mail til PrivacyAdministrator@CBRE.com .

    4. Oplysninger, som vi får om dig fra tredjeparter

      Tredjepartsindhold:

      Vi kan præsentere eller indlejre indhold på vores hjemmesider, såsom ejendomsoptegnelser, der leveres af vores tredjepartsleverandører. Dette indhold kan indeholde links til andre hjemmesider, der ikke drives af CBRE, eller kan anmode om personoplysninger. Dette indhold kan f.eks. bede om en e-mailadresse for at abonnere på alarmer eller for at dele en optegnelse med en ven. Disse oplysninger indsamles af vores leverandører og ikke af os. I nogle tilfælde kan disse leverandører dele de personoplysninger, som de indsamler fra dig. Vi er ikke ansvarlige for vores leverandørers privatlivspraksisser. Vi opfordrer dig til at gennemgå deres privatlivspolitikker for at forstå, hvordan de vil bruge og dele de personoplysninger, som du giver dem.

      Tredjepartsbrug:

      Du kan også dele dine oplysninger separat med andre hjemmesider eller enheder såsom dem, der opretter professionelle markedsføringslister, for at modtage tilbud og reklamekampagner fra deres partnere. Disse hjemmesider eller enheder kan dele dine oplysninger med os . CBRE er ikke ansvarlig for og påtager sig intet ansvar, hvis en partner eller en anden hjemmeside eller en anden enhed indsamler, bruger eller deler eventuelle oplysninger om dig i strid med dets egen privatlivspolitik eller gældende lovgivning.

      Markedsføringsdata:

      Hvor gældende lov tillader det, kan vi købe markedsføringsdata fra tredjeparter og føje disse til vores eksisterende brugerdatabase for bedre at målrette vores annoncering og for at give relevante tilbud, som vi mener, du kan være interesseret i. Vi kan også knytte disse markedsføringsdata til de personligt identificerbare oplysninger, du giver os.

    5. Tredjeparter, som vi deler dine personoplysninger med

      Tredjeparter til retargeting-annoncering:

      Vi vil i nogle tilfælde dele oplysninger om, hvordan du bruger vores hjemmeside med tredjepartsleverandører til at præsentere dig for mere relevant annoncering. For eksempel kan vores leverandører spore din browsingaktivitet på vores hjemmeside ved hjælp af cookies til at vise dig annoncer baseret på dine interesser, når du browser på internettet eller bruger sociale medier. Vores leverandører vil i nogle tilfælde også dele oplysninger om din browsingaktivitet på vores hjemmeside med os til analyseformål. CBRE er afhængig af dit samtykke til sådan behandling af dine personoplysninger. Du kan finde yderligere oplysninger om disse cookies, herunder hvordan du giver eller tilbagekalder dit samtykke, i vores cookiepolitik nedenfor.

      Tjenesteudbydere:

      Vi kan dele dine personoplysninger med virksomheder, der fungerer som vores autoriserede repræsentanter i forbindelse med levering af vores tjenester, herunder følgende kategorier af tjenesteudbyder:

      • infrastruktur og it-tjenesteudbydere, herunder udbydere af cloud-tjenester

      • markedsførings-, reklame- og kommunikationsbureauer

      • eksterne revisorer og rådgivere

      • udbydere af cookieanalyse

      • onlineannoncører

      • udbydere af hjemmesideanalyse/analysetjenester

      Hver leverandør skal indvilge i at implementere og opretholde rimelige sikkerhedsprocedurer og rimelig sikkerhedspraksis, der passer til arten af dine oplysninger, for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tilintetgørelse, brug, ændring eller offentliggørelse. Eftersom vi opererer globalt, kan vi overføre dine oplysninger til lande eller jurisdiktioner, der ikke yder det samme databeskyttelsesniveau som i det land, hvor du bor . Hvis vi foretager en sådan overførsel, vil vi eller vores leverandører efter behov sørge for passende sikkerhedsforanstaltninger, der kræves i henhold til gældende lovgivning, for at sikre, at dine oplysninger beskyttes. Yderligere oplysninger om international dataoverførsel af dine personoplysninger er angivet nedenfor.

      Når vi deler dine personoplysninger til vores legitime interesser, kan du gøre indsigelse mod dette. Vær opmærksom på, at når du gør indsigelse mod videregivelse af dine personoplysninger til CBREs legitime interesser, kan det påvirke de tjenester, som vi leverer til dig. Læs mere om dine rettigheder nedenfor.

      Juridisk tilknyttede enheder:

      Hvis CBRE fusionerer med et andet firma, eller i tilfælde af overførsel af vores aktiver, hjemmeside eller drift, kan CBRE offentliggøre eller overføre dine personoplysninger i forbindelse med en sådan transaktion. I tilfælde af en sådan overførsel vil CBRE underrette dig via e-mail eller ved at angive en iøjefaldende meddelelse på vores hjemmeside i 30 dage efter en sådan ændring af CBREs ejerskab, som medfører en ændring af, hvordan dine personoplysninger styres. Vi kan også dele dine personoplysninger med CBREs datterselskaber med henblik på at levere eller tilbyde tjenester til dig.

      Juridisk tvungen offentliggørelse:

      Vi vil også offentliggøre dine personoplysninger, når det kræves ved lov, for eksempel som reaktion på en retskendelse eller en stævning eller anden juridisk forpligtelse som reaktion på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at opfylde statens sikkerhed eller retshåndhævelsesmyndigheders krav eller i særlige tilfælde, når vi har grund til at tro, at offentliggørelse af dine personoplysninger er nødvendig for at identificere, kontakte eller anlægge retssager mod en person, som kan skade eller forårsage indblanding i (det være sig tilsigtet eller utilsigtet) vores rettigheder eller ejendom.

    6. Internationale dataoverførsler

      Behandling i USA og andre steder ved registrering på denne hjemmeside

      CBRE er en global virksomhed. Vi kan overføre de personoplysninger, vi indsamler om dig, til modtagere, og dine personoplysninger kan blive lagret og behandlet i andre lande end det land, hvor oplysningerne oprindeligt blev indsamlet, herunder USA og andre steder, der måske har mindre stringent databeskyttelseslovgivning end det land, hvor du oprindeligt gav oplysningerne.

      Når vi overfører dine oplysninger til andre lande end det land, hvor oplysningerne oprindeligt blev indsamlet, beskytter vi dine oplysninger som beskrevet i denne politik, eller som de ellers offentliggøres over for dig på det tidspunkt, hvor oplysningerne indsamles (f.eks. via programspecifik fortrolighedsbeskyttelse), og vil overholde al gældende databeskyttelseslovgivning ved sådanne overførsler.

      Hvis du befinder dig i en ikke-amerikansk jurisdiktion, er overførslen af personoplysninger nødvendig for at give dig de ønskede oplysninger og/eller for at udføre en eventuel anmodet tjeneste. I det omfang det er tilladt ved lov, udgør en sådan indsendelse også dit samtykke til overførsel på tværs af grænser.

      Med hensyn til overførsler fra det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde til USA og andre jurisdiktioner uden for EØS:

      • CBRE US‹ partnerselskaber er certificerede inden for privatlivsbeskyttelse i EU-USA og Schweiz-US (Privacy Shield-certificerede), og

      • CBRE har gennemført EU-standardkontraktbestemmelser med hensyn til personoplysninger, som indsamles inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og overføres til CBRE i USA og andre steder.

      Hvor tilladt ved gældende lov, kan du bede om yderligere oplysninger om de sikkerhedsforanstaltninger, som vi har indført for at beskytte overførslen af dine oplysninger til uden for EØS ved at kontakte os som angivet nedenfor.

      Privacy Shield-certificering:

      CBRE overholder Privacy Shield-rammeaftalen mellem EU og USA samt Privacy Shield-rammeaftalen mellem Schweiz og USA, som fastlagt af det amerikanske handelsdepartement (U.S. Department of Commerce) vedrørende personoplysninger, som indsamles af CBREs datterselskaber eller forretningskunder, som befinder sig inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og/eller i Schweiz og overføres til CBRE, Inc. og dets 100 % ejede datterselskaber i USA, som omfatter CBRE Global Investors LLC, CBRE GWS Puerto Rico Inc., CBRE Clarion Securities LLC, CBRE Security Services, Inc., CBRE Heery Inc., CBRE HMF, Inc., CBRE Multifamily Capital, Inc., CBRE Capital Markets, Inc., CBRE Technical Services, LLC, CBRE Hana Operations, LLC, Forum Analytics, LLC og Trammell Crow Company LLC i USA (" CBRE US "). Denne politik supplerer de oplysninger om databeskyttelse, som kunder og kundekontakter kan have modtaget. CBRE har bekræftet over for det amerikanske handelsdepartement, at det overholder Privacy Shield-principperne med hensyn til meddelelse, valg, ansvarlighed for videre overførsel, sikkerhed, dataintegritet og begrænsning af formål, adgang, regres, håndhævelse og ansvar. Hvis der er nogen konflikt mellem vilkårene i denne politik og Privacy Shield-principperne, gælder Privacy Shield-principperne. Hvis du ønsker at læse nærmere om Privacy Shield-ordningen og vores certificering, henvises der til https://www.privacyshield.gov/ . CBRE er underlagt den føderale handelskommissions håndhævelsesbeføjelser, som de vedrører overholdelse af Privacy Shield-kravene.

      Videregivelse og ansvar for videreoverførsel:

      CBRE er forpligtet til at videregive personoplysninger som svar på retmæssige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at opfylde nationale krav til sikkerhed eller retshåndhævelse. Som beskrevet ovenfor i afsnittet Tredjeparter, som vi deler dine personoplysninger med , kan CBRE videreoverføre personoplysninger til tredjeparter. Hvis en tredjepart behandler sådanne personoplysninger på en måde, der er i strid med Privacy Shield-principperne, forbliver CBRE ansvarlig i henhold til disse principper, medmindre vi beviser, at vi ikke er ansvarlige for hændelsen, der gav anledning til skaden.

      Selvstændig regres i forbindelse med Privacy Shield-klager:

      CBRE forpligter sig til at løse klager over vores indsamling eller brug af dine personoplysninger i overensstemmelse med EU-USAs og Schweiz-USAs Privacy Shield-principper. Personer i EU, Storbritannien eller Schweiz med henvendelser eller klager vedrørende vores Privacy Shield-politik skal først kontakte CBRE på: Privacy.Office@cbre.com.

      CBRE har endvidere forpligtet sig til at henvise uløste Privacy Shield-klager til JAMS, en alternativ konfliktløsningsleverandør i USA. Hvis du ikke modtager rettidig bekræftelse på din klage fra os, eller hvis du ikke er tilfreds med vores behandling af din klage, beder vi dig kontakte eller besøge  https://www.jamsadr.com/eu-us-privacy-shield for at få flere oplysninger eller for at indsende en klage. JAMS' ydelser stilles gratis til rådighed. Du har under visse betingelser mulighed for at påberåbe dig bindende voldgift for klager vedrørende Privacy Shield-overholdelse, som løses af JAMS. For yderligere oplysninger om bindende voldgift, se: https://www.privacyshield.gov/article?id=ANNEX-I-introduction.

    7. Sikkerhed

      CBRE bestræber sig på at beskytte sikkerheden af dine personoplysninger og dine valg af tilsigtet brug heraf. Vi bruger Secure Socket Layer (SSL-teknologi) til at beskytte overførslen af følsomme personoplysninger såsom dit kreditkortnummer. Vi lagrer dine personoplysninger på en sikker server og bruger procedurer, der er designet til at beskytte de personoplysninger, vi indsamler, mod uautoriseret adgang, tilintetgørelse, brug, modificering eller offentliggørelse.

      Selvom vi vil træffe (og kræve, at vores tredjepartsleverandører træffer) kommercielt rimelige sikkerhedsforanstaltninger vedrørende dine personoplysninger, der indsamles fra og lagres på hjemmesiden, kan vi på grund af internettets åbne natur ikke garantere, at alle dine personoplysninger, som lagres på vores servere eller overføres til eller fra en server, vil være fri for uautoriseret adgang, og vi fralægger os ethvert ansvar for tyveri eller tab af uautoriseret adgang til eller beskadigelse eller opfangelse af data eller kommunikation. Ved at bruge hjemmesiden anerkender du, at du forstår og accepterer at påtage dig disse risici .

    8. Så længe beholder vi dine personoplysninger

      Vi opbevarer kun de personoplysninger, som vi indsamler om dig, så længe det er nødvendigt til det formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet, og i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Vi tager skridt for at sikre, at når vi ikke længere skal bruge dine personoplysninger, fjerner vi dem fra vores systemer og optegnelser og/eller tager skridt for at anonymisere dem, så du ikke længere kan identificeres fra dem (medmindre vi skal opbevare dine oplysninger for at overholde juridiske eller lovmæssige forpligtelser, som vi er underlagt).

    9. Dine databeskyttelsesrettigheder

      Markedsføringskommunikation:

      Når du tilmelder dig på denne hjemmeside, kan vi bede dig om at vælge, om du ønsker at modtage e-mail og elektronisk kommunikation fra os såsom tilbud, nyheder, rapporter og anden salgsfremmende kommunikation. Du kan til en hver tid tilbagekalde dit samtykke eller afmelde dig fra at modtage sådanne meddelelser ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

      Derudover, har du, når vi behandler dine personoplysninger til vores legitime interesser, ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling. Vær opmærksom på, at hvor du gør indsigelse mod denne type behandling, kan det påvirke vores evne til at udføre opgaver som angivet i denne politik.

      Du kan kontakte os:

      (a) på telefon på +1 (877) 227 3330 eller på fax på +1 (212) 618 7085

      (b) ved at følge Frameldings- eller afmeldingsinstruktionen , som du finder i alle markedsføringsmails fra os

      (c) ved at sende en e-mail til PrivacyAdministrator@cbre.com og vedhæfte en kopi af den e-mail, du har modtaget fra os, og skrive "Afmeld" i emnefeltet i din e-mail

      • Hvis du befinder dig i Europa, Mellemøsten eller Afrika , kan du også sende en e-mail til EMEA.PrivacyAdministrator@cbre.com og vedhæfte en kopi af den e-mail, du har modtaget fra os, og skrive "Afmeld" i emnefeltet i din e-mail

      • Hvis du befinder dig i Asien eller i Stillehavsområdet , kan du også sende en e-mail til PrivacyAdministratorAPAC@cbre.com og vedhæfte en kopi af den e-mail, du har modtaget fra os, og skrive "Afmeld" i emnefeltet i din e-mail

      (d) via post : CBRE, Inc., 321 North Clark Street, Suite 3400, Chicago, Illinois 60654, Att.: Global databeskyttelsesansvarlig

      Dit valg om ikke at modtage nyhedsbreve eller kampagne- eller markedskorrespondance fra os, vil ikke: (i) forhindre os i at korrespondere med dig via e-mail eller andet om din aktuelle eller tidligere relation til os og (ii) forhindre os, herunder vores medarbejdere, entreprenører, agenter og andre repræsentanter, i at få adgang til og se dine personoplysninger i forbindelse med opretholdelse og forbedring af hjemmesiden.

      Anmodning om adgang til dine personoplysninger og andre rettigheder:

      Du har muligvis også rettigheder i henhold til gældende lov til at anmode om at gennemgå, tilgå, rette, slette, overføre eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger behandlet af os og indgive en klage til en tilsynsmyndighed. Hvis det er tilfældet, kan du gøre det ved at anmode om det på CBREs rettighedsportal for medarbejdere eller indsende din anmodning til dsr@cbre.com.

      Selvstændig regres i forbindelse med Privacy Shield-klager:

      Oplysninger om selvstændig regres i forbindelse med Privacy Shield-klager er angivet ovenfor.

    10. Ændringer af denne politik

      Vi er en hurtigt udviklende, global virksomhed. Vi vil fortsætte med at vurdere denne politik mod nye teknologier og tjenester, forretningspraksisser samt vores kunders behov og foretage ændringer i denne politik fra tid til anden efter behov. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, vil vi foretage ændringer her, og hvis ændringerne er væsentlige, vil vi give en mere fremtrædende underretning (herunder, for visse tjenester, e-mailnotifikationer om politikændringer).

    11. Databeskyttelsesansvarlig

      Vi har i overensstemmelse med lokal lovgivning udpeget databeskyttelsesansvarlige (»DPO‹er") for vores datterselskaber i Tyskland. Vi har også udpeget en DPO i Frankrig. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores politikker eller praksisser for personoplysninger, kan du kontakte den relevante DPO via følgende kontaktoplysninger:

      CBRE Gmbh, CBRE PREUSS VALTEQ Gmbh og CBRE Capital Advisors GmbH

      datenschutzbeauftragter@cbre.com

      CBRE Global Investors Germany GmbH

      helpdesk@dsextern.de

      CBRE GWS Industrial Services Gmbh

      CBRE GWS IFM Industrie Gmbh

      sebastian.giesske@cbre.com

      Frankrig

      compliance@cbre.fr

  2. Cookiepolitik – automatisk indsamling af oplysninger

    Ved at browse på vores websted accepterer du vores brug af cookies.

    Hvad er en cookie?

    En cookie er en lille tekstfil, som et websted lagrer på din pc, telefon eller anden enhed, med oplysninger om din navigation på det pågældende websted. Cookies gør det lettere at browse og gør der browsing mere brugervenligt. En cookie indeholder navnet på den server, den kom fra, cookiens udløb og en værdi, som normalt er et tilfældigt genereret unikt nummer. Cookies giver ikke adgang til og beskadiger ikke din computer.

    1. Vores brug af cookies

      Sådan bruger vi cookies:

      Vi bruger sessionscookies, som er midlertidige cookies, der slettes fra din enheds hukommelse, når du lukker din internetbrowser eller slukker for din computer, samt vedvarende cookies, som lagres på din enhed, indtil de udløber, medmindre du sletter dem før dette tidspunkt. Vi inddeler sessionscookies på vores hjemmeside i tre kategorier, som du kan administrere gennem vores værktøj til styring af dine cookiepræferencer:

      • Nødvendige cookies: Disse cookies er nødvendige, for at de grundlæggende funktioner på denne hjemmeside kan fungere såsom for at identificere dig som en gyldig bruger, for at sikre, at ingen andre kan logge på med din konto på samme tid fra en anden computer og for at hjælpe os med at give dig en bedre service, baseret på dine registrerede præferencer. Disse cookies giver dig også mulighed for at fastlægge dine cookiepræferencer.

      • Funktionelle cookies: Disse cookies giver os mulighed for at analysere din brug af hjemmesiden for at evaluere og forbedre vores ydeevne. De kan også bruges til at give en bedre kundeoplevelse på denne hjemmeside. For eksempel ved at give os oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bruges og hjælpe os med at formidle eventuelle kampagner eller undersøgelser, som vi leverer.

      • Annonceringscookies: Disse cookies kan bruges til at dele oplysninger med annoncører, således at de annoncer, du ser, er mere relevante for dig, samt til at give dig mulighed for at dele visse sider med sociale netværk eller give dig mulighed for at skrive kommentarer på vores hjemmeside.

      Cookies bruges ikke til at lagre følsomme personoplysninger:

      De cookies, vi bruger, lagrer ikke følsomme personoplysninger såsom din adresse, din adgangskode eller dine kreditkortoplysninger.

    2. Præstationssporing

      Vi bruger undertiden cookies såvel som sporingsteknologi såsom web-beacons i salgsfremmende e-mails, som vi sender til vores abonnenter, eller i annoncering for vores websted. Disse præstationssporingsenheder hjælper os med at spore, om en e-mailmodtager har gennemført en begivenhed som f.eks. tilmelding til en gratis prøveperiode. Sådanne oplysninger er ikke personligt identificerende og indsamles på aggregeret niveau. Vi bruger nogle gange tredjepartstjenesteudbydere til at hjælpe os med at spore aktiviteten på vores websted. Disse tredjeparter kan anvende midlertidige cookies og/eller web-beacon-teknologi til at muliggøre denne sporing, men oplysningerne spores ikke på en personligt identificerbar måde. Tredjeparter, hvis produkter eller tjenester er tilgængelige på vores websted, kan også bruge cookies, og vi anbefaler dig at kontrollere deres fortrolighedspolitikker for information om deres cookie- og anden fortrolighedspraksis.

      Hvis du ønsker flere oplysninger om tredjepartscookies på vores hjemmeside og for at finde ud af mere om din ret til at vælge, at dine oplysninger ikke bruges af tredjeparter, beder vi dig kontakte os på PrivacyAdministrator@CBRE.com

    3. Administration af dine cookiepræferencer

      Værktøj til styring af dine cookiepræferencer:

      Vores værktøj til styring af dine præferencer giver dig mulighed for at begrænse vores brug af andre cookies end nødvendige cookies. Hvis du bruger vores værktøj til styring af dine præferencer på en mobilenhed, behandler vi din enheds annonceringsidentifikator. Når du bruger vores værktøj til styring af dine præferencer, indstiller de annoncenetværk, der er angivet under vores præferencestyring, vedvarende cookies for at overholde dine præferencer, hvis du vælger ikke at modtage interessebaseret annoncering. Hvis du rydder dine browsercookies, sletter dette alle cookies, også de cookiefravalg, der er indstillet af virksomhederne. Du skal genåbne fravalgsværktøjet for at nulstille dine præferencer. Vores cookie kender kun din seneste indstilling af præferencer og afspejler ikke den aktuelle tilstand af cookies i din browser.

      Do Not Track:

      På nuværende tidspunkt reagerer vi ikke på "Do Not Track"-signaler fra din browser. Vores brug af sporingsteknologier kan i stedet styres gennem vores værktøj til styring af dine cookiepræferencer.

      Sådan undgår du brug af cookies på dette websted:

      Hvis du foretrækker helt at forhindre os i at bruge cookies på dine enheder, skal du, før du navigerer på denne hjemmeside, først deaktivere brugen af cookies i din browser og derefter slette de cookies, der er tilknyttet denne hjemmeside, og som er gemt i din browser.

      Deaktivering og forebyggelse af videre brug af cookies:

      Du kan til enhver tid begrænse, blokere eller slette cookies fra denne hjemmeside ved at ændre konfigurationen af din browser. Du kan se, hvordan du gør dette, og finde yderligere information om cookies på: https://www.allaboutcookies.org/ . Mens hver browser har sine egne indstillinger og konfigurationer, kan cookie-indstillingerne desuden typisk justeres i menuen ”Indstillinger” eller ”Værktøjer”. Din browsers Hjælpemenu kan give yderligere oplysninger.

  3. Kontakt os

    Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende politik, ved spørgsmål eller problemer i forbindelse med din brug af hjemmesiden, eller hvis du ønsker, at vi ikke inkluderer dine personoplysninger til vores direkte markedsføringsformål. Vores normale forretningspraksis er at bevare enhver form for kommunikation fra vores besøgende på hjemmesiden for at hjælpe os med at tjene hver enkelt bedre.

    Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til Privacy.Office@cbre.com eller ved at sende et brev til 321 North Clark Street, Suite 3400, Chicago, Illinois 60654, att.: Global databeskyttelsesansvarlig.

    Besøgende i Europa, Mellemøsten eller Afrika:

    Hvis du befinder dig i Europa, Mellemøsten eller Afrika, kan du også sende en e-mail til EMEAPrivacyDirector@cbre.com eller sende et brev til St. Martins Court, 10 Paternoster Row, London EC4M 7HP, Storbritannien, att.: Databeskyttelsesansvarlig i Europa, Mellemøsten og Afrika.

    Besøgende i Asien eller Stillehavsområdet:

    Hvis du befinder dig i Asien eller Stillehavsområdet kan du også sende en e-mail til APACPrivacyHelpline@cbre.com eller sende et brev til 15/F M1 Tower, 141 H.V. Dela Costa Street, Salcedo Village, Makati City, Philippines 1227, att.: Databeskyttelsesansvarlig i Asien og Stillehavsområdet.